



|
Подільська кухня
28.03.2011 : Киев Рецепт - Буряк фарширований рисом та овочами!  |
Складові:
• 4 буряки (діаметром 7-8 см)
• 1 морква
• 2 цибулини
• 4 ст. ложки томатної пасти
• 1/4 склянки рису (приблизно 50 г)
• 3 ст. ложки олії
• 2 ст. ложки майонезу
• декілька пагінців зеленої цибулі
• сіль
• перець
1. Зваріть до м’якості буряки в шкірці.
2. Відваріть рис майже до готовності.
3. Очистіть буряки від шкірки.
4. Видаліть м’якоть з кожного буряка так, щоб отримати стаканчик із стінками товщиною 1 см. Це можна зробити спеціальним пристосуванням або чайною ложкою. Витягнуту м’якоть відкладіть для фарширування.
5. Очистіть і подрібніть ріпчасту цибулю.
6. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці. Пасеруйте цибулю і моркву на олії.
7. Додайте томатну пасту в пасеровані овочі, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин.
8. Подрібніть буряк, що залишився, додайте пасеровані овочі, трохи нарізаної зеленої цибулі, рис, сіль, перець і перемішайте.
9. Наповніть буряки фаршем, покладіть згори майонез і ще злегка змастіть майонезом поверхню буряків.
10. Запікайте буряки в духовці 30 хвилин при температурі 160°С.
Смачного!
Звертань: 2064
Фото дня
|
|
Вінниччина "Чечельницька весна" |
Вінничани у Києві Відродження музею М. Леонтовича, Галина Тарасюк на районній художній виставці разом з працівниками культури Теплицького району |
Згадай батьківщину
Віртуальний проект Товариства «Вінничани у Києві» створений для інтеграції київських вінничан, полегшення спілкування між ними, встановлення контакту та нових корисних знайомств.
Своїм завданням ми також вважаємо і збереження історії Вінниччини, популяризацію її культурних та духовних надбань, вшанування історичних місць та важливих подій, всісвітньо відомих постатей - вихідців з Вінниччини.
Пропонуємо Вам ознайомитись з цікавими матеріалами та історіями, які розміщені за посиланням нижче.
|
|